Nyhet

Marcus Johansson möter Niklas Bo Karlsson på Fightnight08

Niklas Bo Karlsson representerar Dif Kampsport nya tävlanden som kliver in med ett stort självförtroende och en grym vilja och fokusering. Marcus Johansson är killen från Skene som presenterade sig hårt inför sin förra match på Heroes FC, men har nu skiftat fokus och tänker vara den som höjer sin hans som vinnare. Johansson tränar numer på House of Champions.

Niklas Bo Karlsson representerar Dif Kampsport nya tävlanden som kliver in med ett stort självförtroende och en grym vilja och fokusering. Marcus Johansson är killen från Skene som presenterade sig hårt inför sin förra match på Heroes FC, men har nu skiftat fokus och tänker vara den som höjer sin hans som vinnare. Johansson tränar numer på House of Champions.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer