Nyhet

Domingos Mestre möter Simeon Thoresen på Superior

Domingos Mestre från Göteborg, ställs mot norrmannen Simeon Thoresen på Superior Challenge 9 den 23 november på Scandinavium i Göteborg.

Domingos Mestre frå Göteborg, ställs mot norrmannen Simeon Thoresen på Superior Challenge 9 den 23 november på Scandinavium i Göteborg.
Göteborgaren Domingos som snart fyller 28 år har kanske sin hittills tuffaste match framför sig på Superior Challenge 9. Portugisen som hunnit med totalt 16 pro MMA matcher varav 11 vinster tar sig an den före detta UFC fightern Simeon Thoresen från Norge. Simeon har 21 pro MMA matcher i bagaget varav 17 vinster. 29 åringens senaste vinst var över ingen mindre än Göteborgs egna Besam Yousef.
Babak Aghavali, VD Superior Group International:
Jag har följt Domingos karriär ett tag nu och han utvecklas hela tiden. Simeon träffade jag första gången 2006 när jag besökte Joachim Hansen i Norge och efter ett hårt sparringpass bestående av 2 timmars Ground and Pound vänder sig Joachim till mig samtidigt som han pekar mot Simeon och säger ”om du vill ha en riktig talang ska du hålla ögonen på den där killen”. Både Domingos och Simeon är erfarna och talangfulla atleter och stilmässigt väldigt lika. Därför är det en väldigt jämn och intressant matchning av högsta kvalitet. Vinnaren av matchen kommer att få möjlighet att kvala om en titelchans i Weltervikt. Jag hoppas på en MMA-grapplingmatch på hög nivå med mycket scramble och submissionförsök, men oavsett så vet jag att det blir en väldigt underhållande match.
Biljetter säljs via Ticnet.se:
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer