Kampsportsstjärnans advokat: ”Min förhoppning är att [kampsportsstjärnan] släpps imorgon”

Rättegången med kampsportsstjärnan gällande den uppmärksammade smash and grab kuppen i Stockholm pågår. Kampsportsstjärnans advokat Ivan Fialdini säger till MMANytt.se att han hoppas på att tingsrätten går på deras linje och att kampsportsstjärnan släpps. Försvarets ståndpunkt är att det inte är samma man inne i butiken som på övervakningsbilderna och att kampsportsstjärnan var där av …

Rättegången med kampsportsstjärnan gällande den uppmärksammade smash and grab kuppen i Stockholm pågår. Kampsportsstjärnans advokat Ivan Fialdini säger till MMANytt.se att han hoppas på att tingsrätten går på deras linje och att kampsportsstjärnan släpps.

Försvarets ståndpunkt är att det inte är samma man inne i butiken som på övervakningsbilderna och att kampsportsstjärnan var där av en ren tillfällighet.

SKL (Statens kriminaltekniska laboratorium) har hittat glassplitter på den misstänktes kläder av samma sort som i butiken, men försvaret menar på att det är en vanlig glassort och att det inte är bevisat att det är glas från butiken.

Advokaten säger också att:

”Bevisningen är i vissa delar besvärande när man lägger fram den på så sätt som åklagaren gör. Men när man bryter ner varje enskilt bevis i mindre beståndsdelar precis som du själv sa så är den inte lika stark just i de avgörande delarna.”

Läs hela intervjun på MMANytt: http://mmanytt.se/blandat/kampsportsstjarnans-advokat-rattegangen-gar-exakt-enligt-plan/

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer