Nyhet

Zebaztian Kadestam vs. Mohammed Abdallah ska vara klar för IRFA 5

I går skrev Zebaztian Kadestam på facebook att han har bokats för en match på IRFA 5 till hösten.

I går meddelade Zebaztian Kadestam, 4-0-0 att han ska möta Mohammed Abdallah, 3-1-0 i weltervikt på IRFA 5 19:e oktober. IRFA har dock inte bekräftat dessa uppgifter ännu.

Zebaztian Kadestam åkte 2011 till Thailand för att träna med Ole Laursens gym där ”Fight Team”. Kadestam följde sedan med när gymmet flyttades till Filippinerna och där han numera bor. Kadestam har hittills gått samtliga sina proffsmatcher i Asien. Senaste två för PXC, där Kadestam senast besegrade Ronald Jhun, 24-26-2 via TKO i första ronden. Ska man tro hans uppgifter väntar nu Svenske Mohammed Abdallah.

Abdallah har sedan förlusten i proffsdebuten 2011 vunnit tre raka matcher, däribland mot Norrmannen Emil Weber Meek, 3-1-0 och Per Franklin, 5-2-0. Senast vann Abdallah på Trophy MMA 2 mot Krzysztof Marczuk via TKO i andra ronden.

Både Kadestam och Abdallah har vunnit de flesta av sina matcher via TKO och de kan bli en riktigt intressant match.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer