David Häggström har fått en motståndare klar för Cage Warriors 59

De är nu klart vem David Häggström kommer möta i semifinalen av Cage Warriors bantamviktsturnering om den vakanta titeln i bantamvikt.

David Häggström, 7-1-0 kommer möta Brett Johns, 6-0-0 i semifinalen av ennattsturneringen i bantamvikt om den vakanta Cage Warriors titeln i viktklassen. Semfianlerna kommer gå över två ronder á 5 minuter, finalen kommer sen gå över fem ronder á 5 minuter.

Häggström såg vi senast besegra Artemij Sitenkov via TKO i tredje ronden på Vision FC 5. Nu väntar Walesaren Brett Johns som är obesegrad hittills under sin karriär, senast besegrade John James MacAlister på CWFC 54 via TKO i andra ronden av deras match. Utöver de håller John också ett svartbälte i judo.

I den andra semifinalen av turneringen möts James Pennington, 7-1-0 och Martin ”Mr Pink” McDonough, 11-4-0. På samma gala kommer Martin Svensson utmana Jim Alers om Cage Warriors fjädervikts titel, 14:e september smäller de i Cardiff, Wales.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer