Nyhet

Pannie Kianzad bokad för Rysk MMA-gala

Svenske MMA-fightern Pannie Kianzad har bokats in för den Ryska MMA-galan Pro FC 50.

Pannie ”Banzai” Kianzad, 3-0-0 har bokats in för Pro FC 50 som går av stapeln 25:e augusti i Ryssland. För motståndet står Ryskan Milana Dudieva, 8-2-0 som bland annat håller en vinst över nuvarande UFC fightern Sheila Gaff.

Vi såg senast Kianzad på Trophy MMA:s debutgala där hon besegrade Lina Akhtar Länsberg via TKO i tredje ronden. Matchen mot Dudieva kommer vara hennes första match under 2013. Dudieva kommer med en submissionförlust mot nuvarande UFC-fightern Jessica Andrade i ryggen. Innan dess hade Dudieva åtta raka vinster.

Huvudmatch för galan kommer vara en tungviktsmatch mellan Aleksander Emelianenko och UFC veteranen Darrill Schoonover.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer