Angående prenumerationer

Det har säkert inte undgått någon att papperstidningen Fighter Magazine har upphört. Så sent som förra veckan låg dock det sista numret fortfarande i butik. Jag har gjort ett aktivt val att inte försätta bolaget i konkurs, detta av ett två skäl: dels för att prenumeranter och andra fordringsägare skall få ersättning och dels för …

Det har säkert inte undgått någon att papperstidningen Fighter Magazine har upphört. Så sent som förra veckan låg dock det sista numret fortfarande i butik. Jag har gjort ett aktivt val att inte försätta bolaget i konkurs, detta av ett två skäl: dels för att prenumeranter och andra fordringsägare skall få ersättning och dels för att nättidningen skall fortleva. Notera att Marko Gyllenland inte har något som helst att göra med Fighter Magazines ekonomi och administration.

Som det har nämnts tidigare så skall alla med prenumerationsfordran på Fighter Magazine maila info@fightermag.se (gärna komplett med kontonummer som återbetalning skall ske till så att vi slipper fråga efter det senare).

Efter att det sista numret har returindragits kommer vi att ge det ytterligare några veckor därefter kommer vi att hantera samtliga utbetalningar vid ett och samma tillfälle (beräknat till mitten av augusti). Detta gör vi för att effektivisera och spara tid, skulle vi hantera var och en för sig hade det tagit alldeles för lång tid.

Vi ber alltså er som redan har mailat att ge er till tåls några veckor till. Vi ber er som inte har mailat redan att göra det inom de närmaste veckorna.

Mvh
August Wallén

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer