Badou Jack besegrade Farah Ennis

Badou Jack ann under natten sin match men huvudmatchen uppmärksammades stort i sociala medier.

Svenske super mellanviktaren Badou Jack, 15(KO 10)-0-0 vann i går kväll mot Farah Ennis, 21(KO 12)-2-0 på enhälligt domslut (100-90,98-92,98-92). Siffrorna talar sitt tydliga språk, Jack vann komfortabelt. Men på twitter blev huvudmatchen i super fjädervikt mellan John Molina, 26-3-0 och Mickey Bey, 18-1-1 en snackis.

Efter nio ronder ledde Mickey Bey klart på samtliga poängkort och skulle han bara stå upp under hela sista ronden skulle Bey vinna matchen. Men John Molina hade andra tankar och med bara 59 sekunder kvar av sista ronden tvingas domaren bryta matchen när Molina sänker Bey och tar hem vinsten via TKO. Många fans verkade riktigt imponerade av segern på sociala medier.

Ska bli intressant att se vad som är nästa steg för Badou Jack nu. Troligen en match på underkortet till Floyd Mayweather Jr, 44(26)-0-0 vs. Saul Alvarez, 42(30)-0-1 som går av stapeln 14:e september i Las Vegas, USA.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer