Nyhet

Chris Spång har fått sin första match i RFA

Chris Spång har fått sin första match bokad i sin nya organisation RFA.

Före detta UFC och Strikeforce fightern Chris ”The Kiss” Spång, 5-2-0 har fått sin första match för organisation Resurrection Fighting Alliance bokad. Debuten sker mot Amerikanen Alan Jouban, 6-1-0 på RFA 9 som går av stapeln 16:e augusti.

Svenske Chris Spång såg vi senast gå match på UFC Stockholm, då mötte han Ryssen Adlan Amagov. Matchen slutade med en tung förlust efter enhälligt domslut. Innan dess hade Spång gått 2-1 i nu nedlagda Strikeforce. Motståndaren Alan Jouban kommer in till matchen med 5 raka vinster i ryggen. Tre senaste har kommit på avslut i första ronden. Senaste vinsten kom mot Rigo Oropeza, 6-3-0, en match Jouban avslutade på mindre än två minuter. Chris Spån har dock inte blivit avslutad hittills, men hakan kommer nu få ett tufft test mot Jouban.

Huvudmatchen för galan är RFA-titelmatchen i bantamvikt mellan Pedro Munhoz, 8-0-0 och Keoni Koch, 5-0-0.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer