Nyhet

Chris Weidman vs. Anderson Silva 2 är officiellt klart

De blir en re-match mellan Chris Weidman och Anderson Silva på UFC:s sista gala för året.

Under natten blev de officiellt att re-matchen mellan den nya världsmästaren i mellanvikt Chris Weidman, 10-0-0 och Anderson Silva, 33-5-0 har bokats in för UFC:s sista gala för året, UFC 168. Matchen kommer också bli nytt main-event för galan.

Första matchen mellan de två gick för lite mer än en vecka sen på UFC 162, då vann Chris Weidman via TKO i andra ronden. Men i returmötet lär knappast Anderson Silva fejka darrande ben som han gjorde under den första matchen.

Den tidigare huvudmatchen mellan Ronda Rousey, 7-0-0 och Miesha Tate, 13-4-0 om bantamviktstiteln för damer flyttas ner och blir galans co main-event istället.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer