Niklas Bäckström får match i Finland

Svenske Niklas Bäckström har bokats in för en match i oktober.

Svenske fjäderviktaren Niklas Bäckström, 5-0-0 har bokats in för en match på Finska MMA-galan ”Fight Night” mot Finnen Jaakko Väyrynen, 6-3-0 i oktober.

Bäckström har haft en ganska låg profil sedan den planerade stormatchen på Vision FC 5 mot Martin Svensson ställts in efter att Svensson missat vikten i slutet av förra året. Bäckström gick senast match i maj 2012, då besegrades Tomas Hytten via TKO i andra ronden. Bäckström tränar till vardags på Allstar i Stockholm.

Då väntar Finske Jaako Väyrynen. Han kommer till den här matchen med tre raka vinster i ryggen, samtliga efter avslut i första ronden. Två senaste kom via submissiontekniken heel hook. Senaste vinsten kom mot Jerry Kvarnström, 10-4-0.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer