Mikaela Laurén klarade vikten

Mikaela Laurén bjöd på en kyss under invägningen.

Under gårdagen var de dags för invägningen till kvällens WBF/WBO titelmatch i mellanvikt mellan veteranen Mikaela Laurén och den yngre mästarinnan Christina Hammer. Viktgränsen var på 71 kg något som Laurén (70,6 kg) klarade galant. Medan mästarinnan Hammer vägde in på 71,2 kg, dock sa Svenskan att de va okej att Tyskan Hammer missade vikten med två hekto.

Tidigare under veckan knuffade Laurén till Hammer under en staredown, men gårdagens staredown använde Mikaela en något annorlunda teknik för att psyka sin motståndare. Mitt under staredownen böjde sig Laurén fram och pussade Hammer på munnen.

I kväll möts de två i ringen. Kan man förvänta sig kyssar av ett annat slag då?

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer