Nyhet

Se Golden Rings invägningar LIVE på torsdag

Golden Rings premiärgala närmar sig. Du kan ta del av och se invägningarna som sker på Water Front Radisson Blu på fredag. Samtliga fighters ska ställa sig på vågen för att sedan för första gången innan match ställas mot varann för en staredown. Staredownen blir dock inte den enda konfrontationen, hör även Frida Wallberg, Bogere …

Golden Rings premiärgala närmar sig. Du kan ta del av och se invägningarna som sker på Water Front Radisson Blu på fredag. Samtliga fighters ska ställa sig på vågen för att sedan för första gången innan match ställas mot varann för en staredown.

Staredownen blir dock inte den enda konfrontationen, hör även Frida Wallberg, Bogere och dess motståndare uttala sig ”face to face” om sin motståndare.

Tid och plats:

Torsdag den 13 juni klockan 14:00 på Water Front Radisson Blu på Klarabergsviadukten.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer