Nyhet

Världens starkaste man Mariusz Pudzianowski fightades igen

KSW 23 gick i lördags i Gdansk, Polen. Main event var mellan KSW:s trotjänare Mamed Khalidov och Melvin Manhoef. Många är också intresserade av den före detta strongmannen Mariusz Pudzianowskis vidare öden i ringen. Läs om hur det gick när han mötte Sean McCorkle. Nedan följer resultaten. Mamed Khalidov besegrade Melvin Manhoef på en giljotin i rond 1 och Mariusz Pudzianowski …

KSW 23 gick i lördags i Gdansk, Polen. Main event var mellan KSW:s trotjänare Mamed Khalidov och Melvin Manhoef. Många är också intresserade av den före detta strongmannen Mariusz Pudzianowskis vidare öden i ringen. Läs om hur det gick när han mötte Sean McCorkle. Nedan följer resultaten.

Mamed Khalidov besegrade Melvin Manhoef på en giljotin i rond 1 och Mariusz Pudzianowski fick se sig besegrad efter ett nedtagningsförsök där han hamnade underst och fick klappa ut på en tämligen enkel kimura efter knappt två minuter.

Galan bjöd förutom dessa två matcher på bland annat två titelmatcher. Michal Materla besegrade Kendall Grove i mellanvikt och i fjädervikt tog Karolina Kowalkiewicz hem titelmatcgen mot Marta Chojnoska på rear naked choke i första ronden.

Fullständiga resultat kan du se nedan.

Resultat

87 kg: Mamed Khalidov besegrade Melvin Manhoef på submission (guillotine choke) i rond 1
120 kg+: Sean McCorkle besegrade Mariusz Pudzianowski på submission (kimura) i rond 1
Titelmatch 84 kg: Michal Materla besegrade Kendall Grove på domslut
77 kg: Aslambek Saidov besegrade Ben Lagman på submission (armbar) i rond 2
Titelmatch 55 kg: Karolina Kowalkiewicz besegrade Marta Chojnoska på submission (rear-naked choke) i rond 1
70 kg: Mateusz Gamrot besegrade Mateusz Zawadzki på TKO i rond 2
77 kg: Luiz Ricardo Simon besegrade Mateusz Piskorz på domslut

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer