Nyhet

Kron Gracie vann på Metamoris II

Metamoris är grapplingtävlingen som fått på sig världens ögon inom grappling. En av stjärnorna är Rikson Gracies son Kron Gracie som var den ende som vann på avslut på Metamoris 2 då han besegrade japanen Shinya Aoki på en giljotin. Grundaren Ralek Gracie utlovade en titelmatch på kommande tävling för Kron Gracie. Arrangören meddelade också att …

Metamoris är grapplingtävlingen som fått på sig världens ögon inom grappling. En av stjärnorna är Rikson Gracies son Kron Gracie som var den ende som vann på avslut på Metamoris 2 då han besegrade japanen Shinya Aoki på en giljotin. Grundaren Ralek Gracie utlovade en titelmatch på kommande tävling för Kron Gracie.

Arrangören meddelade också att det äntligen blir en rematch mellan Royler Gracie och Eddie Bravo på Metamoris 3. I det förra mötet på ADCC 2003 chokade Eddie Bravo världen genom att besegra Royler Gracie. Tilläggas kan att Royler Gracie idag är 47 år gammal och att Eddie Bravo är 43 år.

Resultat

Shinya Aoki vs. Kron Gracie
Vinnare: Kron Gracie på submission (giljotin).

Roberto “Cyborg” Abreu vs. Brendan Schaub
Vinnare: Roberto “Cyborg” Abreu på domslut.

Andre Galvao vs. Rafael Lovato Jr
Vinnare: Andre Galvao på domslut.

Braulio Estima vs. Rodolfo Vieira
Vinnare: Rodolfo Viera på domslut.

Mackenzie Dern vs. Michelle Nicolini
Vinnare: oavgjort.

Jonathan Torres vs. Victor Estima
Vinnare: oavgjort.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer