Holyfield vs Nielsen i veteranernas kamp

Legenden Evander Holyfield har landat i Danmark. På lördag är det dags för möte mellan två riktiga veteraner, Evander Holyfield tar sig an Brian Nielsen om tungviktsbältet i WBF på Konserthuset i Köpenhamn. De båda boxarna har varsitt respektingivande matchrecord. Holyfield har gått 55 matcher, varav 43 har slutat med vinst och Nielsen är inte sämre han, med 66 matcher och bara två (!) förluster.

På lördag smäller det, även i Danmark. Legendarerna Evander Holyfield och Brian Nielsen gör upp om veterantiteln och tungviktsbältet i WBF. Holyfield är på plats i Köpenhamn och förbereder sig inför matchen. Nielsen har passat på att skaffa sig ett nytt knä och har fått en hel del kritik för sitt beslut att göra comeback efter nio år. Nielsen själv menar dock att han är i sitt livs form inför mötet mot Holyfield, som aldrig riktigt slutat att vara aktiv sedan han gjorde debut på 80-talet.
Psykningskriget inför matchen är självklart igång och Holyfield hälsar Nielsen följande via Ekstra Bladet inför matchen:
”Se upp Brian! ”The Real Deal” är i staden. Jag är en man på ett uppdrag och uppdaget är att lämna ringen som vinnare den sjunde maj.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer