Bli domare i Muay Thai

Under lördagen den 7 maj hålls en domarutbildning i Muay Thai i Göteborg. Kursen är SMTF:s domarutbildning och omfattar såväl poängbedömning som ringdomarens uppgifter. Kursen ger behörighet att verka som domare inom SMTF. Läs mer om kursen och anmäl dig här.

Lördagen den 7 maj kommer det att hållas domarutbildning på Fighter Centre Göteborg i Fighter Muay Thais och Svenska Muay Thai Förbundets regi. Utbildningen är öppen för alla som är medlemmar i en klubb ansluten till SMTF.
Kursen är SMTF:s domarutbildning och omfattar poängbedömning och ringdomarens uppgifter. Kursen ger behörighet för att verka som domare inom SMTF. Tyngdpunkten i kursen kommer att ligga på poängbedömningen samt en introduktion om ringdomarens arbete. Kursen består av en filmvisning på ca. 30min. Därefter går vi igenom SMTF regelverket vad gäller tävlingsmomentet samt praktik för hur man agerar som ringdomare.
Plats: Fighter Centre i Göteborg
Datum: 7 maj
Tid: 12.00 till 16.00
Pris: 400 kr per deltagare, faktureras. Kursavgiften går oavkortat till förbundet för att täcka kursledarnas utgifter (resa+ kost+ev logi). Eventuellt överskott öronmärks för kommande domarverksamheter.
Anmälan görs till: events@fightermuaythai.com senast den 4 maj!

För mer info besök Fighter Muay Thai.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer