Robert Helenius lovar KO seger över Attila Levin

Robert Helenius (13-0, 8 Kos) har lovat hans finska fans en spektakulär KO-seger över svenske Attila Levin (34-3, 27 KOS) i tungvikt när de möts i Helsingfors Hartwall Arena den 27 november.

Sju av Helenius åtta senaste motståndare varade inte matchtiden ut, inklusive tidigare WBO tungviktsmästare Lamon Brewster och EU Heavyweight Titel Challenger Gregory Tony.

Närmast på tur att smaka Helenius KO-power är den svenske tungviktsboxaren Attila Levin.
”Jag kommer att försvara min EU-tungviktschampion och det kommer att bli en minnesvärd match”, sa Helenius.

”Levin är en tuff kille med mycket erfarenhet, men mitt mål är att vara den bästa – i Finland, i Skandinavien och slutligen den bästa tungviktaren i världen. En KO seger över fighter som Levin kommer inte bara att göra mig till nummer ett inom Skandinavien men även ytterligare höja min internationella profil.”

Helenius har siktet inställt på att bli en internationell superstjärna. Miljontals tyska fans såg hans seger över Tony i augusti. ”Vare sig i Tyskland, Finland, Skandinavien eller Amerika – boxning fansen älskar att se fighters med mycket kraft.
– Jag har slagit ut sju av mina senaste åtta motståndare. Jag har mycket kraft i nävarna och jag Levin kommer att få en smaka på hur det känns den 27 november.

På samma gala går matchen mellan Kung Arthur Abraham och Carl ”The Cobra” Froch för den vakanta WBC supermellanvikt titeln i den tredje omgången av Super Six World Boxing Classic.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer