Resultat från Cage Rage 13 ‘No Fear’

Lördagen den 10 september gick Cage Rage 13 ’No Fear’ i London där fyra nya mästare korades. Här följer resultaten.

Cage Rage 13 – ‘No Fear-

ResultatMark Buchanan slog Kuljit Degun på TKO, rond 1James Nicholl slog Tulio Palhares på KO, rond 2Abdul Mohamed slog Alexandre Izidro på domslut och blev den första Cage Rage British Lightweight champion.Dean Bray slog Jeremy Bailey på TKO (cut), rond 1Brad Pickett slog Ozzy Haluk på submission (slag) i rond 2 och blev ny Cage Rage British Featherweight champion.Antony Rea slog Remus Ciobnu på submission (rear naked choke ) rond 1.Evangelista ”Cyborg” Santos slog Darren Little på TKO, rond 1.Jorge Rivera slog Marcelo Azevedo på decision.Mark Weir slog Kyosuki Sasaki på KO, rond 1.Melvin Manhoef slog Fabio Piamonte på KO i rond 1 och blev ny Cage Rage Light Heavyweight champion.James Thompson slog Andy Costello på KO, rond 1.Vitor ”Shaolin” Ribeiro slog Jean Silva på submission (arm triangle), rond 2 och blev ny Cage Rage Lightweight champion.

Lördagen den 10 september gick Cage Rage 13 ‘No Fear’ i London där fyra nya mästare korades. Här följer resultaten.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer