Maratonläger på Göteborgs karate kai

Maratonlägret på Göteborgs Karate Kai går i år den 21-22 oktober. Lägret startar på fredagen klockan 17.00 och pågår sedan under 24 timmar med hård träning för att avslutas på lördagen 17.00.

Ã…rets tema är ”Hyaku Paasent He No Chousen” vilket betyder ”Att utmana sig till hundra procent”. Så vill du testa din viljestyrka så är det hit du skal komma.För att få vara med så skall du vara 18 år fyllda, ha minst 10 kuy och vara i god form.Mat, T-shirt och plakett ingår i avgiften som är 300 kr.Svenska deltagare betalar avgiften till pg 230077-0 eller bg 211-4957 senast den 30 september.Utländska deltagare betalar vid ankomst till dojon.Ange namn, adress och vilken storlek du vill ha på T-shirten (XS, S, M, L, XL) i anmälan som du skickar till e-post tony.gullbrandsen@comhem.se. Detta gäller såväl svenska som utländska deltagare.Ta med en eller två gi, sovsäck, joggingskor och mycket vilja!Mer info kan du hitta på www.gkksweden.com. Välkomna!Maratonlägret på Göteborgs Karate Kai går i år den 21-22 oktober. Lägret startar på fredagen klockan 17.00 och pågår sedan under 24 timmar med hård träning för att avslutas på lördagen 17.00.Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer