Fightcamp (sport ju jutsu och BJJ) och fightnight den 1-2 oktober

Vill du få större fightingerfarenhet? Vill du sparras under en helg med andra fighters och förbereda dig inför en kommande tävling? Då är detta något för dig.

Nacka Sport Ju-Jutsu utvecklar nu Elitlägret, som arrangerats 4ggr per år i över 20 år och som har varit Sveriges främsta sparringläger för både nya och redan etablerade fighters. I och med flytten till nya fräscha lokaler byter lägret namn och heter numera FIGHTCAMP. Det är som förut ett två dagars sparringläger för skickliga och välmeriterade instruktörer. Fightcamps instruktörer är Ingemar Sköld och Ricard Carneborn.– Ingemar har arrangerat Elitläger i över 20 år innehar 8 dan och har bla 5 EM guld i sin prissamling.– Ricard Carneborn är en våra mest meriterade fighters och har vunnit bla 10 SM guld och 4 VM brons sedan 1994.Fightcamplägren kommer dessutom att innehålla en FIGHTNIGHT på lördagkvällen, där fighters ges möjlighet till att gå en fight under riktiga förhållanden med domare och publik och en proffsig inramning.Vi söker ju-jutsu och BJJ fighters som vill gå en match under Fighnight. Vi leter efter både rutinerade fighters och nya talanger.Alla intresserade fighters ombeds att göra en intresseanmälan via anmälningssitenFightcamp arrangeras även under 2006 på följande datum:– 4-5 Mars 2006– 7-8 Oktober 2006Välkommen med din anmälan!Vill du få större fightingerfarenhet? Vill du sparras under en helg med andra fighters och förbereda dig inför en kommande tävling? Då är detta något för dig.Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer