Budo Magazine – gratis

Första numret av Budo Magazine kommer ut måndagen den 29 augusti och den är gratis!

Budo Magazine kommer att komma ut med 4 nummer per år och kommer att kunna laddas ner gratis och läsas direkt på skärmen eller skrivas ut. Och med 164000 utövare av kampsport i Sverige (enligt Riksidrottsförbundet) så kommer tidningen att få en stor spridning. Intresset för kampsport är stort och det är något som bara ökar.

Precis som namnet anger kommer tidningen att vända sig till alla utövare som gillar traditionell budo. Med budo menas egentligen japanska stilar men tidningen kommer även att täcka judo, taekwondo, kinesiska & filippinska arter samt självförsvarsstilar. Den nya tidningen går tillbaka till ursprunget, traditionerna och de gammaldags stilarna. Materialet kommer att andas budo och det kommer att finnas utrymme för en stor bredd och variation inom denna genre.

Besök hemsidan www.budomag.se måndagen den 29 augusti och ladda hem Budo Magazine gratis till din dator!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer