Seminarium i Boxe Francaise/ Savate

Den 27 augusti håller Reijo Pihl, Gant dÁrgent och Riksinstruktör i Svenska Boxe Française Savate Sällskapet seminarium i Karlskrona.

DELTAGARE: Alla som är intresserade att lära sig mer om denna spännande, roliga och effektiva kampsport. PS. Vi behöver fler klubbar! Intresserad av att starta en BFS klubb med vår hjälp? Meddela ditt intresse vi din lägeranmälan!UTRUSTNING: Din vanliga träningsdräkt är OK. Mjuka gymnastikskor av badminton-typ (ej räfflade eller svarta sulor). Har du säck/box- handskar och ben/vristskydd liggande så ta med dem också. Rätt utrustning underlättar all träning. Tandskydd är obligatoriskt.AVGIFT: 200:-/person. Avgiften erlägges kontant mot kvitto vid lägerstart.ANMÄLAN: Skall vara Club Jiriki tillhanda tillhanda senast onsdag 24 augusti 2005. Anmälan som är bindande för planeringens skull skall innehålla namn, komplett adress samt telenr och e-mailadress. Er anmälan ringer ni in till: 070-713 30 19 eller mailar till jiriki@tele2.se.ÖVRIGT: Deltagarintyg utgår efter fullgjort seminarium. All eventuell sparring på våra seminarier är frivillig. Begränsat antal platser. Anmälan i god tid. Kom i god tid.INFO/VÄGBESKRIVNING: 070-713 30 19.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer