Ã…sa Sandell vann igen

Proffsboxaren Ã…sa Sandell från Malmö vann i helgen sin fjärde proffsmatch, denna gång i Kanada.

Ã…sa Sandell från Malmö och kulturjournalist på HD var i helgen över i Kanada och gick sin fjärde proffsmatch. Hon mötte en bodybuildare och mycket till match blev det inte. Ã…sa vann på teknisk knock out i andra ronden.– Jag fick inte ta emot ett enda slag som kändes, konstaterade hon efteråt.

Även om motståndet var klent och matchen snabbt tog slut var Ã…sa Sansdell nöjd efteråt:

– Jag fick visa upp mig och folk var imponerade. Det viktigaste var att jag stärkte min position i Nordamerika.Ã…sa har fem matcher kontrakterade. Fyra har avverkats, tre segrar och en oavgjord.

Galan i Edmonton sågs av 2 000 åskådare.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer