Rallarsving kommer tillbaka

ZTVs kampsports- och reseprogram Rallarsving kommer tillbaka med en säsong två. ZTV vill gärna ha era gamla kampsports-hemmavideos till säsong två.

Just när ni trodde det var över är vi tillbaka. I höst fortsätter Rallarsvings väckelsemöte i kampsport. Vi tackar alla tittare som hört av sig och kommit med tips och kärlek. Nu börjar Rallarsving säsong 2, och Andreas och Musse beger sig ut på nya äventyr för att slåss, svettas och kramas. Nya legender, nya märkliga platser, nya hotellrumsbrottningar och nya kampsporter ska upptäckas och erövras.Vi lovar att det kommer bli en resa ni sent kommer att glömma!

Rallarsving behöver din hjälp. Inför nästa säsong söker vi gamla och nya filmer från hela Sverige. Har du filmat en tävling, en uppvisning, en träning, en resa i kampsportens tecken eller något du tror vi skulle gilla skicka det till oss. Det gör inget om du tycker det är lite skakigt filmat eller tycker att färgerna är konstiga. Inget material är för konstigt, dåligt eller fel. Det kan vara klipp från -70, 80-talet eller helt nya filmer. Det behöver absolut inte vara färdigklippt eller professionellt material. Vi kan ta emot hemvideos i olika slags format. De bästa klippen belönas med den mycket exklusiva Rallarsvingsjackan som endast finns i fem exemplar.Skicka dina kassetter till:

Stockholm-Köpenhamn Produktion

Danderydsgatan 18

114 26, Stockholm

(märk kuvertet ”Rallarsving”)Glöm inte att skriva ned om vad det är på kassetten, gärna namn med tydlig förklaring vem det är som finns med och lite bakgrundsfakta om innehållet. Skriv även ditt namn och adress. Vi kan ej skicka tillbaka materialet och förbehåller oss rätten att klippa i materialet och sända det. Vi ansvarar ej för inskickat material.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer