Resultaten från Pride ‘Fists of fire’

I helgen avgjordes Prides gala ’Fists of fire’, här följer resultaten.

Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic (Kroatien) besegrade Mark ‘The Hammer’ Coleman (USA) på TKOQuinton ‘Rampage’ Jackson (USA) besegrade Murilo ‘Ninja’ Rua (Brasilien) på delat domslutAntonio Rogerio Nogueira (Brasilien) besegrade Alistair Overeem (Holland) på enhälligt domslutSergei Kharitonov (Ryssland) besegrade Choi Mu Bae (Korea) på TKOIgor Vovchanchyn (Ukraina) besegrade Yoshiki Takahashi (Japan) på KOMario Sperry (Brasilien) besegrade Hirotaka Yokoi (Japan) på TKOMauricio ”Shogun” Rua (Brasilien) besegrade Hiromitsu Kanehara (Japan) på TKOFabricio Werdum (Spanien) besegrade Tom ”Big Cat” Erikson (USA) på submission (rear naked choke)Kiyoshi Tamura (Japan) besegrade Aliev Makhmud (Azerbadjan) på delat domslutKazuhiro Nakamura (Japan) besegrade Stefan Leko (Tyskland) på TKOI helgen avgjordes Prides gala ‘Fists of fire’, här följer resultaten.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer