Resultat från SM i thaiboxning och WMC Explosion II

I helgen gjorde Sveriges thaiboxare upp om sina SM-titlar för 2005. Dessutom gick proffsmatcher med två profesionella världsmästartitlar under WMC.

Svenska mästare:-57 kg: Alex Kazemi (VBC)

-60 kg: Niklas Karlsson (Fight Gym Borås)

-63,5 kg: Anders Nguyen (Karlstad MT)

-67 kg: Mattias Karlsson (Kampsportscenter, Trollhättan)

-71 kg: Osvaldo Palma (Stockholm MT)

-75 kg: Frank Hofstetter (Fight Gym Borås)

-81 kg: Fredrik Rosenberg (Malmö MT)På damsidan fick vi två svenska mästare i Pernilla Johansson och Therése Lindberg (Malmö (MT)Proffsmatcher:Charoenlap (Thailand/ Frankrike) besegrade Jiri Zak (Tjeckien) på enhälligt domslutJomhod Kiatdisak (Thailand/ Finland) besegrade Arslan Magomedov på TKO (cut)Jörgen Kruth (Sverige) besegrade Sergei Gur (Vitryssland) på enhälligt domslutKruth och Jomhod försvarade därmed sina proffesionella världsmästartitlar under WMCLyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer