Resultat från Allstyle Open

Söndag den 28:e gick Allstyle Open i Solnahallen, Stockholm. Här följer resultaten.

Herrar klass II-56kg1:a Milad Aziz, Combat Kickboxning

2:a Geng Lindström, Kitako Man-style-60kg1:a Cheong Ha, Eskilstuna Kickboxning2:a Thao Bui, Kristinehamns Kyokushin-64kg1:a Nils Poromaa, Wasa Kickboxning2:a Alexander Caisson, Södermalms Shaolin-68kg1:a Giovanni Rojas, Renatos Fullcontact2:a Nam Lindqvist, Quan Fa-72kg1:a Sheran Aljat, Södermalms Shaolin2:a Mats Cogenius, Sundsvalls Fristilskamp-76kg1:a Sadibou Sy, Wasa Kickboxning2:a Alex Lindahl, Linköpings Kyokushin-82kg1:a Jorge Quintana, Wasa Kickboxning2:a Fredrik Mulander, Sundsvalls Fristilskamp-88kg1:a Daniel Larsson Linköpings Kyokushin2:a Oscar Hammarling, Emmaboda Kung Fu+88kg1:a Sasan Dahari, Wasa Kickboxning2:a Patrik Johansson, Sundsvalls Fristilskamp-56kg Junior1:a Hussein Khodr, Södermalms Shaolin2:a Leo Fergitane, Wasa KickboxningDamer-56 kg1:a Sandra Gyllenberg, Södermalms Shaolin2:a Natalie Spång, Sthlm Södra Tkd-60kg1:a Maria Kyller, Quan Fa2:a Elin Nyström, Team Escalate-65kg1:a Sandra Hedberg, Linköpings Kyokushin2:a Anaki Hernandez, Wasa KickboxningHerrar Klass 1-60kg1:a Jaro Sotomayour, Lomma Tkd2:a Jan-Erik Råberg, Sthlm Södra Tkd-68kg1:a Armanj Atroshi, Södermalms Shaolin2:a Erwing Grandez, Södermalms Shaolin-82kg1:a Martin Ekdal, Linköping Shooters2:a Milos Kovacevic, Tatsu Karate DojoBästa Fighter: Martin Ekdal, Linköping ShootersBästa Klubb:1:a Wasa Combat Kickboxning 14p1:a Södermalms Shaolin 14p3:a Linköpings Kyokushin 7p

Söndag den 28:e gick Allstyle Open i Solnahallen, Stockholm. Här följer resultaten.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer