Resultat, Finnfight 8

Här följer resultaten från Finnfight 8

-70kg Patrick Rahael, Tatsujin Dojo, Holland mot Tom Niinimäki, FFG / Team Scandinavia, FinlandVinnare: Niinimäki på TKO-80kg Kimmo Nurkse, Salon Zanshinkan, Finland mot Jani Järvenpää, Rauman Samurai, FinlandVinnare: Järvenpää på KODeividas Petrauskas, Bushido, Litauen mot Sauli Heilimö, FFG / Team Scandinavia, FinlandVinnare: Heilimö på enhälligt domslutJani Järvenpää, Rauman Samurai, Finland mot Sauli Heilimö, FFG / Team Scandinavia, FinlandVinnare: Heilimö på submission (armbar)-90kg Daniel Atterhagen, Team Escalate, Nyköping, Sverige mot Markus Halkosaari, Finnfighters Gym, Turku, FinlandVinnare: Halkosaari på majoritetsbeslutTommi Heinonen, Pori Pancration, Finland mot Jakob Sverre Lövstad, TBBJ / Team Scandinavia, NorgeVinnare: Lövstad på TKO.Markus Halkosaari, Finnfighters Gym, Turku, Finland mot Jakob Sverre Lovstad, TBBJ / Team Scandinavia, NorgeVinnare: Lövstad på submission (triangel)

Här följer resultaten från Finnfight 8

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer