Fightcardet för Finnfight 8

Ã…rets version av anrika vale tudo-tävlingen Finnfight går den 27:e november i Turku, Finland.

Fightcard:

-70kg1. Ville Honkala. Finnfighters gym Turku Finland2. Patrick Rahael. Tatsujin Dojo Holland3. Marius Liaukevicius. Bushido Lithuania4. Tom Niinimäki. FFG / Team Scandinavia Finland-80kg1. Kimmo Nurkse. Salon Zanshinkan Finland2. Jani Järvenpää. Rauman Samurai Finland3. Deividas Petrauskas. Bushido Lithuania4. Sauli Heilimö. FFG / Team Scandinavia Finland-90kg1. Daniel Atterhagen. Team Escalate Nyköping Sweden2. Markus Halkosaari. Finnfighters gym Turku Finland3. Tommi Haapala. Pori Pancration Finland4. Jakob Sverre Lovstad. TBBJ / Team Scandinavia Norway

Ã…rets version av anrika vale tudo-tävlingen Finnfight går den 27:e november i Turku, Finland.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer