Matchlista för Mixed Battle of Malmö 2

23 oktober går Mixed Battle of Malmö 2 i Malmö, galan innehåller matcher i Shooto och thaiboxning. Här följer matchlistan.

Thaiboxning1. Christian Frontier Gym / MMA Alliance Malmö Vs Patrik Halmstad Muaythai – 62 kiloThaiboxning2. Juan Farias Fight Gym Borås Vs Torben Nielsson Siam Danmark – 69 kiloShooto3. Matti Mäkele Pancrase Gym Vs Pål Andersen Team Pammachon Norge – 83 kiloThaiboxning4. Stefan Frontier Gym / MMA Alliance Malmö Vs Patrik Kogutowski Sor Rachan Danmark – 72 kiloThaiboxning5. Niklas Karlsson Fight Gym Borås Vs Lacky Halmstad Muaythai – 62 kiloShooto6. Micke Högberg Pancrase Gym Vs Tung Nguyen Gracie Barra Norge – 63 kiloThaiboxning7. Filip Persson Malmö Muaythai Vs Martin Siam Danmark – 67 kiloThaiboxning8. Christopher Spång Växjö Vs Karl Oscar Hallo Gym Lund – 79 kiloPAUSShooto9. Martin Ghaoui Pancrase Gym Vs Ahn Tuan Pham Fight Gym Borås – 76 kiloThaiboxning10. Niklas Persson Malmö Muaythai Vs Daniel Halmstad Muaythai – 75 kiloThaiboxning11. Simeon Thoresen Team Pammachon Vs Abdulsatter Siam Danmark – 81 kiloShooto12. Micke Persson Pancrase Gym Vs Martin Wojcik Team Brasa EU – 100 kiloThaiboxning13. William Schafferer Fight Gym Borås Vs Johnny Bilager Siam Danmark – 70 kiloShooto14. Gunnar Lilja Pancrase Gym Vs Ole Lauritsen Team Brasa EU – 83 kiloThaiboxning15. Niklas Nilsson Malmö Muaythai Vs Fredrik Törjesen Team Pammachon Norge – 91 kiloShooto16. Tommy Rasmussen Team Pammachon Norge Vs Trey Hooper Team Brasa EU

23 oktober går Mixed Battle of Malmö 2 i Malmö, galan innehåller matcher i Shooto och thaiboxning. Här följer matchlistan.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer