Femfalt DM för budon i Stockholm

Stockholms Budo & Kampsportsförbund fortsätter att satsa på stora, kombinerade distrikstmästerskap.

Saxat från Budo.se: Den 9 oktober kommer hela fem olika kamparter att tävla i Eriksdalshallen. Det är iaido, karate, kendo, ju-jutsu, kobudo och shorinjikempo som kommer att ha sina DM där och då. Dagen börjar med karate och ju-jutsu kl. 9 och fortsätter större delen av dagen. Tävlingarna i ju-jutsu och karate kommer att pågå hela dagen på alla tre mattor, utom mellan 12 och 15 när det kommer att vara tävlingar och uppvisningar i de övriga idrotterna på en av mattorna.

Det kommer också att bli uppvisningar i aikido, capoeira, ryukyu kobujutsu och taido.

Stockholms Budo & Kampsportsförbund fortsätter att satsa på stora, kombinerade distrikstmästerskap.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer