Ställ John Wayne Parr en fråga!

Nu kan Fighter Magazine erbjuda sina läsare att fråga thaiboxaren John Wayne Parr en fråga. Fighters egen ”Larsenator” som skriver i varje nummer av Fighter Magazine om K-1, kickboxning och thaiboxning har startat en tråd på forumet där du kan fråga John Wayne Parr om vad du vill. Han kommer sedan att sammanställa frågorna och ställa dem till honom. Artikeln kommer vid ett senare tillfälle i tidningen.

Nu kan Fighter Magazine erbjuda sina läsare att fråga thaiboxaren John Wayne Parr en fråga. Fighters egen ”Larsenator” som skriver i varje nummer av Fighter Magazine om K-1, kickboxning och thaiboxning har startat en tråd på forumet där du kan fråga John Wayne Parr om vad du vill. Han kommer sedan att sammanställa frågorna och ställa dem till honom. Artikeln kommer vid ett senare tillfälle i tidningen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer