SM BJJ LIVESTREAM Nyhet

SVENSKA MÄSTERSKAPEN I BJJ 2021

SM i BJJ 2021 går av stapeln lördagen den 27 november i Telleborgshallen i Växjö.
Som arrangör av årets SM står Växjö Titans Kampsportsförening tillsammans med Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Östra och SBJJF.
Du ser såklart hela eventet via livestream. Bara på FighterTV.

Årets SM i BJJ kommer alltså att hållas i Växjö lördagen den 27:e November med starttid 11.00. Om du inte har möjlighet att ta dig till Smålands mittpunkt, så går det såklart att se hela eventet och samtliga matcher via FighterTV.
Programledare för finalsändningen är Mårten Söderström som nog många känner igen från sändningarna av ”Swedish Open i BJJ”, ”The Zone FC” och inte minst som ankare för ”Fighterpodden”.
Tillsammans med expertkommentatorerna Veronika Holmsten och Ulf Elm samt intressanta gäster kommer han att guidar oss genom eventet.
Sändningarna hittar du på fightertv.se

Länkar till sändningarna:
Finalsändningen

Semifinalerna:
Matta A
Matta B
Matta C

Mer om Svenska Mästerskapen i BJJ

Riktlinjer för hur svenska mästare koras regleras av Riksidrottsförbundet och specificerar tydligt att det endast kan finnas en svensk mästare i respektive åldersklass som sedan kan delas upp viktklasser samt dam- och herrklasser. SM i BJJ är därför uppdelat i junior och senior. SBJJF har valt att göra följande uppdelning av klasserna: i junior-SM tävlar juvenile (16-17 år) i en gemensam klass för vit-lilabälten och i senior-SM tävlar alla tävlande i adult i en gemensam klass för lila-svartbälten. När två olika bälten möts i en match är det matchtid och regler för det lägsta bältet som gäller under matchen – det vill säga att ifall ett lilabälte och svartbälte tävlar mot varandra så är det lilabältesregler och matchtid på sju minuter. I övrigt gäller ordinarie viktklassindelning enligt IBJJF:s regelverk.
SBJJF följer IBJJF´s regelverk kring sanktionerade tävlingar enligt IBJJFs standard.

För löpande information om SM i BJJ 2021 följ gärna Växjö Titans på sociala medier (Facebook/Instagram).

Mer information om BJJ-SM hittar du på tävlingsplattformen Smoothcomp.com.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer