Okategoriserade

Hur ska man göra för att betta på kampsport?

MMA och annan kampsport är som varje fightingfan vet fylld av adrenalinpumpande action och spänning. Har du någon gång velat satsa pengar på din favoritfighter men inte vetat vilket som är det bästa sättet att gå tillväga? Här nedanför går vi igenom allt du behöver veta för att sätta igång

Har du som inbiten UFC-fanatiker någon gång tittat på en fight och känt på dig att underdogen skulle vinna över den etablerade favoriten? I så fall finns det nu för tiden en lång rad möjligheter att spela via spelbolag på nätet och på så sätt kapitalisera på din kunskap. Det finns en lång rad olika bets att lägga i samband med fighter och vi kommer gå igenom några av de mest populära här nedanför.

Viktigt att tänka på innan man börjar spela

Så vad ska man tänka på innan man börjar spela? Det första är att säkerställa att spelbolaget och dess plattform erbjuder möjligheten att spela på fighten du är intresserad av.

En annan aspekt som inte är lika självklar är att välja ett spelbolag som erbjuder så förmånliga oddsbonusar som möjligt. Olika spelbolag har nämligen olika välkomstbonusar och genom att välja ett med bra bonusar ger du dig själv som ny spelare bästa möjliga grundförutsättningar.

Klicka här för bäst bettingbonusar. Länken leder till en jämförelsetjänst som gör det enklare för dig att få en överblick över de bästa erbjudandena som finns att tillgå på marknaden. När du har gjort detta är det bara att upprätta ett konto på det spelbolaget som du har valt och sätta igång nästa gång det vankas en fight.

Vad kan man betta på?

Betting har länge varit en stor del av kampsport i allmänhet och idag kan vem som helst spela via spelbolag på nätet. Människor har spelat på resultatet av boxningsmatcher sedan sportens uppfinnande och är fortfarande en stor del av boxningsindustrin. Med UFCs intåg erbjuder idag nästintill alla spelbolag möjligheten att satsa på dina favoriter.

Inför och under en boxningsmatch finns det en lång rad olika saker att betta på. Det vanligaste och mest uppenbara är självklart att betta på vem som kommer att stå som vinnare. Men för den som vill testa på lite mer avancerade bets kan man satsa på om matchen kommer vinnas genom knockout efter x antal rundor eller domslut.

Betting på UFC följer samma mönster där det även här går att betta på vinnaren och hur denna kommer att utses. Om du tror att vinster kommer ske på en knockout eller tapout kan du då betta på hur många rundor som du tror fighten kommer att pågå. Bettingmöjligheter brukar finnas på samtliga fighter på varje enskild gala och du kan därför välja och vraka bland det som passar dig bäst.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer