Artikel

Se Lina Länsbergs andra proffsmatch gratis på FIGHTER TV!

Lina ”The Elbow Queen” Länsberg är idag en ytterst respekterad UFC-fighter. Men alla karriärer startar i mindre arenor. Nu har du möjligheten att se Lina Länsbergs andra proffsmatch och första seger i oktagonen, helt gratis på Fighter TV!

Lina Länsberg blev proffs i MMA som 30-åring, vilket är relativt sent i kampsportskretsar. Men innan dess hade hon en väldekorerad karriär som thaiboxare och steget till MMA:n föll sig därför naturligt. I Linas första match åkte hon på en förlust mot Malmökonkurrenten Pannie Kianzad. Därför var pressen stor när hon gick in till oktagonen för sin andra match i karriären.

Nu på Fighter TV!

Datumet var 23 mars 2013 och för motståndet stod britten L.J. Adams. Matchen var en tuff sådan, men efter matchens alla ronder var det Lina som lyckades knipa segern med enhälliga domarsiffror. Matchen går nu att se på Fighter TV och är ett välbehövligt inslag för de svenska fightingfansen när det lokala utbudet är begränsat i spåret av pandemin. Det enda man behöver göra är att registrera sig gratis på Fighter TV och därefter koppla på matchen och njuta av Lina Länsbergs första proffsseger. En lyckad fredag helt enkelt!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer