ArtikelNyhet

Boxningspromotorn Eddie Hearns maffiga schema för vintern / våren 2021

British Boxing Board of control i Storbritannien meddelade nyligen att de kommer återuppta sin verksamhet i mitten på februari, vilket möjliggör att proffsboxningsgalor kan avlöpa på brittisk mark igen efter det. Den ambitiöse boxningspromotorn, Eddie Hearn som fick skjuta upp några galor i januari p.g.a. Pandemi-stoppet, var riktigt snabb i vändningarna och ville upplysa sin publik om vilka galor som skulle bli aktuella på SKY Sports ( i UK) och DAZN (Sverige och resten av världen) för deras del.

Igår så släppte han  (Eddie Hearn – Matchroom Promotions) sin planering och det var ögongodis för oss boxningsälskare att ta del av. Den kanske största matchen att se fram emot var väl returmötet i tungvikt mellan Dillian Whyte och Alexander Povetkin den 6/3 men det fanns gott om godbitar även vid sidan om den, eller vad sägs om de här bataljerna nedan?

13/2 Josh Warrington (30-0, 7 KOs) vs Mauricio Lara (21-2, 14 KOs)

20/2 David Avanesyan (26-3-1, 14 KOs) vs Josh Kelly (10-0-1, 6 KOs). 

20/3 Lawrence Okolie (15-0, 12 KOs) vs Krzysztof Glowacki (31-2-0, 19KOs)

 10/4 Conor Benn (17-0-0, 11 KOs) vs Samuel Vargas (31-6-2 14 KOs)   

Kolla in en intervju av IFL (Kugan Cassius) med Eddie Hearn här undertill om de kommande showerna på DAZN och SKY Sports

Läs Philips krönika inför kvällens UFC-gala här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer