Nyhet

Magnus Andersson går main event på MX May Xtreme i Thailand

Om några timmar avgörs det spännande returmötet mellan en av Sveriges just nu hetaste thaiboxare, Magnus Andersson och den stenhårda thailändaren Avatar Tor Morsi. Matchen går på MX Muay Xtremes gala i Bangkok och är main event på ett späckat fightcard – där Magnus är den enda svenska deltagaren.

Deras första möte i mars 2018 slutade med en förlust för Magnus ”Crazy Viking” Andersson som nu är hungrig för en revansch. Det året var ett tufft år då Magnus förlorade tre matcher i rad men lyckades avsluta året starkt med bl a en vinst på TKO mot en tidigare världsmästare. Magnus är regerande världsmästare i Lion Fight och innehar även titeln MX Champion i -70kg.

Avatar Tor Morsi är 25 år och har +100 matcher i bagaget och är flerfaldig världsmästare och är ett av de heta namnen på MX just nu. Han har bland annat slagit svenska fightern Tobias Alexandersson år 2017 i en VM-titelmatch om WPMF bältet och vann även det bältet för Top King Thailand Series under 2018.

Matchen går som vanligt med MMA-handskar istället för vanliga boxningshandskar. Deras tidigare möte ser du här nedan:

Mer spänning hittar du på Slots!

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer