ArtikelNyhet

LionFight kommer till Sverige

I samarbete med Lingnoi Promotions kommer USAs största Muay Thai organisation, LionFight, till Sverige. Den 31 augusti i Göteborg arrangeras det en internationell proffsgala i thaiboxning som kommer sändas på CBS Sports Network i USA och Kanada.
Officiell matchmaker för den skandinaviska produktionen av LionFight är Thomsen & Bah Management som i dagsläget förhandlar med några av Sveriges hetaste thaiboxningsprofiler som kommer att få Amerikanskt motstånd med fulla proffsregler.

– Det är otroligt spännande att få möjligheten att samarbeta med en stor organisation av deras kaliber. Att galan dessutom kommer att sändas på CBS Sports känns helt fantastiskt. Samtidigt som vi är ödmjuka inför uppgiften så känner vi ändå att det är ett kvitto på att vi jobbar i rätt riktning, förklarar Malick Bah.

Kollegan Patrick Thomsen fyller i:
– Vi kommer definitivt att ta publiken med storm. I dagsläget förhandlar vi som sagt med några väldigt stora namn och jag vill inte avslöja för mycket innan allt är klart. Men jag kan nämna att om allt går som vi har planerat så är det ett par matchningar som kommer att skapa mycket stor uppmärksamhet både nationellt som internationellt.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer