Nyhet

Sandra Godvik möter Somrasamee – ”en av norra Thailands bästa”

Den svenska thaiboxningsstjärnan Sandra Godvik har fått klart med ny match. I mitten av februari, under Wat Santai Festival, möter hon thailändskan Somrasamee.

Det nya året är bara en vecka gammalt men redan nu har thaiboxaren Sandra Godvik fått klart med match.

Under Wat Santai Festival i Chiang mai i mitten av februari tar hon sig an thailändskan Somrasamee.
– Jag tror att det kommer bli ett krig. Så jag ser fram emot en rolig match. Jag vill alltid möta de bästa i min vikt och hon är en av de bästa i norra Thailand, jag är tillbaka i Thailand två veckor innan så timingen är perfekt. Detta blir även min första match för mitt nya gym i Thailand, Santai Muay Thai som jag kommer fightas för då jag inte hittade hem i Bangkok där jag spenderade hösten och början av vintern, säger Sandra till budokampsport.se.

Matchen blir lite speciell av ännu en anledning – de två antagonisterna är båda southpaw.
– Jag har bara mött två southpaw förut så ska bli kul att få mer erfarenhet i att fightas mot det.

Text: Jonathan Broberg

Fighterpodden avsnitt 54: Fight Club Rush & Grappling Gäris

Kommentarer