Nyhet

Superior Challenge 18: Ersoy får ny motståndare

Michailidis skadad, Mesdari tar hans plats mot svenska Michel Ersoy nio dagar innan Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december.

Athinodors Michailidis var nyligen med om en motorcykelolycka. Han hade tur som klarade sig undan med en del småskador och en bruten fot. Fransmannen Fouad Mesdari tar hans plats med kort varsel mot svensken Michel Ersoy från Järfälla.

Catchvikten för matchen -68 kg kvarstår trotts bytet. 

– Jag var i kontakt med Athinodoros kort efter olyckan och lyckligtvis har han klarat sig bra. Han beklagar situationen och ser fram emot att börja träna igen. All cred till Fouad Mesdari som hoppar in på kort varsel, han är en sann krigare. Michel har full fokus på matchen och det ser ut att bli en spännande drabbning, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer