ArtikelNyhet

Mästarinnornas möte

Anna Astvik möter Elin Öberg på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december.

Anna Astvik som vunnit både VM och EM i amatör-MMA ställs mot Elin Öberg som erövrat SM och EM i Thaiboxning, och en andraplacering i Thaiboxnings-VM. Matchen går i Catchweight -54 kg på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1 december 2018 i Viktoriahallen på Stockholmsmässan. 

– Vi har en ny våg av talangfulla unga damer som tågar in och balanserar upp sportens demografi, och det är riktigt kul att Sverige fortsätter producera riktigt bra kvinnliga fighters. Anna Astvik och Elin Öberg är två bra exempel på detta.

– Sedan den första dam-matchen i Superior Challenge under 2010 har vi haft flera kvinnliga atleter som tävlat i organisationen men vi har bara haft en titelmatch. Nu när dam-divisionen börjat växa ser jag fram emot fler titelmatcher för damer i Superior Challenge och nya kvinnliga Superior-mästare, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer