ArtikelNyhet

Filmtrailer & tävling: A Prayer Before Dawn

I det ökända Klong Prem-fängelset möter britten Billy Moore människans mörkaste sidor. Efter år av missbruk och ett rufft liv på Thailands gator är hans forna meriter som ungdomsboxare långt borta. För att inte själv hamna på botten av fängelsehierarkin bestämmer sig Billy för att plocka upp handskarna och ta sig an thaiboxningens ädla konst. Se trailern och vinn biljetter här!!!

A PRAYER BEFORE DAWN är den otroliga och sanna historien om den brittiska boxaren som slog sig fri från ett av Thailands mest brutala fängelser. Joe Cole (Peaky Blinders) har sedan premiären på Cannes filmfestival hyllats för sin intensivt övertygande insats. Svensk biopremiär över hela landet den 14 september!

Fighter Magazine lottar ut 10 biljetter till fem lyckliga vinnare (alltså du som vinner får två biljetter så att du kan ta med din kompis också).

Allt du behöver göra är att skicka svaret på nedanstående frågor till tavling@fightermag.se senast den 31 augusti.

1. Vad heter den rituella ”dans” som utförs innan en thaiboxningsmatch?
2. Vad heter den huvudbonad som thaiboxarna har på sig innan en match?

โชคดี!!!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer