Nyhet

Proffsboxning: Fem veckor kvar till Granat vs Wallin

Endast fem veckor kvarstår nu till århundradets svenska boxningsmatch mellan tungviktarna Adrian ”Gäddan” Granat och Otto Wallin. Granat landade igår i Malmö efter att ha tillbringat en månad i Detroit på anrika Kronk Gym som skapat legender som Tommy ”Hitman” Hearns, Gerald McClellan, Milton and Steve McCrory, Frank Tate, Hilmer Kenty och Ricky Womack. På torsdag inleder Gäddan sitt intensiva sparringcamp i Hamburg.

Granat säger så här om tiden Kronk och inför campet i Hamburg
”Det har varit en härlig tid i Detroit – det kommer bli en hel del resor mellan Malmö och Detroit framöver. Samarbetet med Johnathon Banks fungerar bra och vi kommer väldigt bra överens. Det är roligt att en så meriterad tränare tror på mig och att jag har stor potential. Det känns bra inför matchen mot Otto, vi kommer att vara väl förberedda.”

”Nu väntar sparringcamp i Hamburg. Nu trappar vi upp takten. Jag är redo för en av Sveriges största tungviktsmatcher någonsin. Det kommer bli en holmgång. Jag kommer att göra allt i min makt för att stå som segrare när allt är över och samtidigt bevisa att det bara finns en riktig viking i Norden – jag.”

Matchen sänds live av Viaplay och biljetter kan köpas på ticketmaster.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer