ArtikelNyhet

Talangen Josefin Lindgren Knutsson imponerade i VM-debuten

Josefin Lindgren Knutsson gjorde en enastående VM-debut i thaiboxning igår i Minsk. Hon körde över Madina Gaforova från Taijikistan.

Själv lägger hon inte så stor vikt vid segern, utan blickar framåt.
– Visst är det kul att jag vann men matchen är för tillfället glömd och nu är det bara att fokusera på nästa. Jag kommer tänka lite extra på vissa saker som kommer vara viktiga inför min nästa match. Utöver det kommer vi köra på som vi gjort, säger hon till budokampsport.se.

Lindgren Knutsson coachas av den forne världsmästaren Sanja Trbojevic, som vet vad som krävs för att gå långt i mästerskap. Och Sanja var nöjd med VM-debuten.
– Just nu väntar vi på att se om vi går match imorgon. I så fall blir det mot en meriterad kines, det ska bli kul. Josse älskar att hon är debutant där hon möter världens bästa tjejer och hon blir starkare av det. Det känns som att hon växer ju bättre jag säger att motståndet är.

Text och foto via Budokampsport.se

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer