ArtikelNyhet

Therese Gunnarsson i ny stormatch idag!

Thaiboxningslandslagets Therese Gunnarsson, som nyligen blev uttagen till VM senare i år, är i London för att i morgon i mäktiga O2 Arena möta Iman Barlow.
– Jag vet att jag möter en tuff och väldigt duktig motståndare i en viktklass över min vanliga och därför är det ett väldigt bra tillfälle för mig att se hur mycket jag har utvecklats på den senaste tiden.

Den första april tar sig den Svenska mästaren och världsmästaren Therese Gunnarsson sig an Iman ”Pretty Killer” Barlow. Matchen är en titelmatch inom Muay Thai Grand Prix och kommer att gå i -53,5kg.
– Mitt mål med matchen är främst att få ut mycket av det jag utvecklat och lärt mig på min nya klubb med min nya tränare och sen får vi se hur långt det kommer ta mig när det gäller resultatet i denna matchen. Självklart vill jag vinna och ta med bältet hem till Sverige men får jag ut det jag vill i matchen, gör en bra prestation och verkligen sätter hårt mot hårt så kommer jag vara nöjd oavsett resultatet, säger Therese till Budokampsport.se

Therese Gunnarsson har samlat på sig VM-guld i kickboxning (som proffs och som amatör), VM-brons i thaiboxning, Nordiskt guld i thaiboxning, 6 SM guld i kickboxning, 2 SM-guld i thaiboxning, SM-silver i boxning.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer