Nyhet

Superior Challenge 14 – Matchkort & biljetter

MMA-galan Superior Challenge är tillbaka i Stockholm efter en riksturné. Mycket tyder på att lördagskvällens matchkort kommer dra fullsatt.

Klockan 18 på lördag inleds den första av 13 matcher på Eriksdalshallen.

– Vi är väldigt nöjda med matchkortet. Jag tror att det blir en spektakulär sportunderhållning och även underkortet kommer bli väldigt bra. Oftast är underkort väldigt underhållande matcher, säger galans grundare Babak Ashti till budokampsport.se.

Nummer 13 sägs ju vara ett olyckstal, förra upplagan av Superior Challenge skulle gått av stapeln i Norrköping, men tvingades ställa in till följd av problem med golven. Endast män syns på matchkortet i denna trettonde upplaga av Superior Challenge. David Bielkheden och Lauis Ramos avslutar lördagens tillställning, på kortet syns även Sadibou Sy, Papy Abedi, Simon Sköld och Martin Akhtar.

– Det har gått bra med biljettförsäljningen, vi räknar med att sälja ut arenan på lördag. Dessutom har vi nått en ny partner, Viaplay Fighting, som ger oss samma räckvidd i Norden som UFC. Vi kommer också att eftersända galan en vecka efter på TV10, avslutar Babak Ashti.

Superior Challenge går som sagt i Stockholm den 8 oktober och du köper biljetter > här<!!!

 

FIGHTCARD

David Bielkheden vs. Lauis Ramos
Papy Abedi vs. Bruno Carvalho
Simon Sköld vs. Christopher Sengele
Martin Akhtar vs. Declan Williams
Alexander Bergman vs. Lahat Faye
Sadibou Sy vs. David Round
Michel Ersoy vs. Fabien Gallinaro
Oliver Enkamp vs. Rickson Pontes
Milanko Puranovic vs. Felipe Salvador
Saeed Ganji vs. Patrik Pietila
Arman Popal vs. Aleksi Putkonen
Edris Rafigh vs. Viktor Gustavsson
Dilmurod Movlonov vs. Elio Caiaffa

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer