Nyhet

Sanny Dahlbeck går återigen match i Tokyo

Den svenske thaiboxningsstjärnan Sanny Dahlbeck har nu sin nästa match bokad. Senast vi såg Dahlbeck i ringen var under YOKKAO 18, i titelförsvaret (Yokkao 70 kg) mot Jordan Watson. Innan dess deltog han i årets thaiboxnings-SM där han kammade hem guldet i sin viktklass.

Nu är Sanny Dahlbeck bokad för en match som kommer att äga rum den 3:e november i Tokyo. Motståndet står hemmafightern, Yasuhiro Kido för. Dessa herrar möts inom K-1 World GP där Kido har matchat flitigt.

Tokyo är en stad där Dahlbeck är en väldigt populär och omtyckt fighter. Via sin instagram berättar svensken att han ser fram emot att fightas där igen.

It feels great going back to Tokyo for another fight! Cheer for me.

 

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer