ArtikelNyhet

MMA-landslaget: VM i Vegas del 4

Finaldagen är här!

Sverige har hittills haft ett fantastiskt VM med 60% av truppen i kvartsfinalerna, 40% i semi och nu då 30% av truppen i final.

Gabriella, Cornelia och Irman ska in och ge allt för att få kliva högst upp på pallen!

Igår hade vi en ledig dag, vilket var välbehövligt. Skönt med lite sovmorgon och dagen spenderades på lite blandade events. Några drog till Hoover Damm, några shoppade loss och några slappade vid poolen. Själv åkte jag till Downtown Vegas för att besöka den legendariska restaurangen Heart Attack Grill där man kan få en åttavåningsburgare bestående av 20.000 fettiga men goda kalorier. Jag drog en dubbel men fick ge mig efter tre fjärdedelar vilket resulterade i att jag fick smisk av personalen. Eat up or get smacked up! :-)

image

Dagen avslutades med en gemensam visning av UFC 200 för tävlande och coacher. Det var grymt anordnat med tre rejält stora skärmar inne på UFC Fan Expo området. Trevligt att hänga på ”bio” med folk från ett 40-tal olika länder. Det är verkligen riktigt bra sammanhållning och stämning mellan landslagen på det här mästerskapet!

image

Helt enkelt en skön dag där vi laddade batterierna och nu är vi mer än redo att knipa Sveriges första guldmedalj i ett MMA-VM!

Go Team Sweden!!!

image

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer