Nyhet

Remy Bonjasky funderar på comeback !

Den holländske fightern Remy Bonjasky har under sina fightingår samlat på sig hela 96 matcher. 78 av dem har slutat i vinst för hans del, varav 40 via knockout. Han har även tre World Grand Prix titlar (2003, 2004, 2008).

GLORY 14 var senast vi såg Bonjasky i ringen. Det var för över två år sedan. Där mötte han Mirko ”Cro Cop” Filipovic, och segrade via majoritetsdomslut. Över lag gick det inte jättebra för Bonjasky i GLORY där han har ett record på 3-3.

Trots att holländaren valde att lägga handskarna på hyllan efter en vinst så kanske karriären inte riktigt är över än. Bonjasky är nämligen öppen för en comeback, men bara om det ges vid rätt tillfälle.

A lot of promoters are asking me to come back, but you know what? They need to motivate me! They really need to motivate me to come back, and if I come back, it needs to be special. It needs to be that special moment, special arena. You know, maybe in Tokyo Dome again, I don’t know. Then I will come back.

Vem vet? Snart kanske Remy Bonjasky gör comeback i en ring nära dig.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer